KbBit

Ezeket általában még a windowsos ügyvitelek sem tudják:
– Reszponzív felület, amely alkalmazkodik a felhasználó eszközének képernyőméretéhez és felbontásához.
– Több cég adatbázisából választhat a felhasználó belépéskor (könyvelőirodáknak elengedhetetlen). A rendszer jelenleg 2 féle adatbázishoz tud csatlakozni, de ez bármikor bővíthető ingyenes opciókkal (MySQL, PostgreSQL stb.)
– Táblázatos megjelenítés: akár több száz oszlop és egyszerre több ezer rekord kezelése, amely kereshető, szűrhető, sorrendezhető. Átrendezhető és méretezhető oszlopok, teljes képernyős mód és a megtekintett rekordok száma állítható. – itt lehetne a tervekről is írni: elrendezés mentése, visszatöltése.
– A táblázatokban navigálva változik a megjelenített tartalom. Több táblázat összekötésével többszintű „fej-tétel” megjelenítés.
– Közvetlen kiválasztás lenyíló listából („ComboGrid”): több oszlopos nézet gyorskereséssel, sorrendezhető, lapozható, a megtekintett rekordok száma állítható.
– Választás a törzsadatokból („zoom”): Rögzítés közben közvetlen kapcsolat a törzsadatok képernyőivel. Azonnali kiválasztás szűréssel, közvetlen felvitel és módosítás bizonylatok rögzítése közben.
– Általános szűrő („xfilter”) minden képernyőn: az egyszerű tól-ig intervallumoktól az összetett szűrésekig bármilyen bonyolultságú feltétel megadható. Számtalan típusú reláció kiválasztható. A szűrések korlátlan számú feltételt tartalmazhatnak, akár zárójelekkel tagolva. – itt is tervben van a szűrőfeltételek mentése.
– Rögzítő ágak: többszintű hierarchia (fej-tétel) kezelése egyszerre, a bizonylat összes adata egy képernyőn áttekinthető.
– A bevitt adatoktól függően dinamikusan változó képernyők: a beviteli mezők láthatósága, elérhetősége, kötelezősége, a törzsadatok kiválasztásának szűrése a bizonylat tartalma alapján változik rögzítés közben. (Példa: mozgástípus és devizanem szerint változó bank rögzítő képernyő, gyűjtők bekérése az esemény beállításai szerint.)
– A bevitt adatok azonnali ellenőrzése (validációja) rögzítés közben, a beviteli mező elhagyásakor.
– Mező elhagyásakor a bevitt adattól függően azonnali felkínálás a bizonylat többi mezőjébe. (Példa: eseményből kontír, bruttóból nettó, devizás összegből Ft-os stb.)
– Paraméterezett jogosultság kezelés menüpontonként: tiltott hozzáférés, csak olvasás, írás-olvasás.

KB-Bit

TESLA

ONION